Word Freon of Stiper van De Kompenije!

Steun MFG De Kompenije!

De vergaderruimtes en ontvangstzalen kunnen extra invulling gebruiken. Er wordt al hard gewerkt aan deze extra invulling. 

Wij zijn druk bezig om de bestemming van De  Kompenije ruimer te krijgen, zodat de verhuurmogelijkheden uitgebreid kunnen worden en er meer commercieel getinte activiteiten mogelijk zijn. U kunt hierbij denken aan familiefeesten en uitbreiding van de restaurantfunctie of wellicht een eigen kringloopwinkel. Allemaal activiteiten die de sociaal maatschappelijke status van De Kompenije versterken. Maar wat bij ons voorop staat: we willen geen concurrent van de ondernemers in onze dorpen zijn.    

“Foaral Tegearre”

Mist u activiteiten /sporten die nog niet in de Kompenije beoefend worden of heeft u ideeën hoe we bepaalde ruimtes meer kunnen benutten, dan horen we dat graag van u! U kunt dit naar ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen mag natuurlijk ook.

Wilt u De Kompenije financieel steunen? Dat kan door Stiper of Freon van De Kompenije te worden. 

Voor € 10,- per jaar bent u Stiper fan De Kompenije.

Voor € 25,- per jaar bent u Freon fan De Kompenije.  Als dank ontvangt u jaarlijks  een strippenkaart voor gratis een aantal consumpties.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 0516 – 46 26 11.

Als u een eenmalige bijdrage wilt doen, dan kunt u dit overmaken op NL54 RABO 0330 9518 31.

 

Tegearre helje wy de Kompenije út de dip!

 

Bestuur MFG De Kompenije